A Rihanna Eminemmel készített videoklippjében melyik Rihanna, az, akivel Eminem pofozkodik és csókolózik, és hosszú, barna haja van, vagy amelyik rövid vörös hajú és énekel?
Miivaaan??..
tanulj meg előbb kérlek fogalmazni,mert senki nem tudja kigobozni mit is akartál írni..
a rövig vörös hajú az Rihanna.Azok akik "pofozkodnak" csókolóznak nem rihanna és eminem,hanem megan fox és dominic monaghan...
Hát nyilván Rihanna a piros hajó,az piros inkább.
Nem lehet összekeverni Megan Foxxal.Még ezt sem tudtad?Úristen...nem tudtad,hogy Rihanna egy énekes?Nyílván ő az,aki énekel...
1. Azért nem írtam, mert miután az első választ megkaptam, nem néztem többet, most is véletlenül láttam meg, hogy még írtatok.
2.Mert szerintetek aki ezeket a felkapott hülye kis sztárocskákat nem ismeri, már nem is ember?Idióta ,exhibicionalista prosti mind!Mást se tudnak, csak riszálni magukat a kamerák előtt.Mindenesetre lefogadom, hogy arról viszont fogalmatok sincs, hogy ki volt Teleki Sámuel , Kőrösi Csoma Sándor vagy Kodály.
képzeld el tudjuk kik azok
de hahóóóóóóó 21. század van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és mindenki tudja hogy ki eminem meg rihanna
ehhez nem kell sok ész.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!