A Rihanna Eminemmel készített videoklippjében melyik Rihanna, az, akivel Eminem pofozkodik és csókolózik, és hosszú, barna haja van, vagy amelyik rövid vörös hajú és énekel?
Hát ez már igen régi kérdés,az ügy már lecsengett,szóval szerintem írásom felesleges xd :D ... de én azért leírnám a véleményemet (ne haragudj,hogy nem a kérdésre válaszolok kedves kérdező) de ez a téma nagyon megbirizgálta az agyamat,és szerény véleményem szerint,kedves kérdezőnek is és nektek is igazatok van és egyben nem is. Kedves kérdezőnek valóban nem kellett volna leszólnia Rihannát,hiszen nem ismeri (bár azzal én is egyet értek,hogy véleményem szerint a TÖBBSÉG p*csarázó,de tisztelet a kivételeknek! s ebbe a kivételbe beletartozhat rihanna is) másrészről viszont nem hiszem,hogy ti is személyesen ismeritek,szóval ennyire nem hiszem,hogy kéne neki falazni.
a második dolog,hogy valóban meg lehetett volna nézni a wikipédiában vagy itt-ott,de hát könyörgöm!! az oldal arra van,hogy kérdéseket tegyünk fel. higgyétek el,minden fent van az interneten. csak meg kell találni. de ha mindenki elkezdene buzgón keresni,és valószínűleg meg is találná,akkor nem lenne értelme az oldalnak,mert nem lenne mit kérdezni. Kedves kérdező! részben igazad van,írásodból következtetve már 30 körül lehetsz,ha felhoztad Kodályt meg a többit. De a többieknek csak annyit mondanék,hogy a kérdezőnek ez az ízlése,és egyszerűen nem ismeri fel a mai sztárokat mert nem foglalkozik vele különösebben. Ezzel mi a probléma?! Veszekedtek egy olyan dolgon,amiben mindnyájatoknak csak részben van igaza. Így persze,hogy nem lehet igazat tenni. Én ezzel most nem akartam senkit kioktatni,sem okoskodni,elnézést is kérek ha valakit ezzel megbántottam,hiszen nem állt szándékomban,emellett kedves kérdezőtől is elnézést kérek,hogy nem a kérdésére válaszoltam,de ha nekem valami birizgálja az agyamat,én arról szeretem megmondani a szerintem reális véleményemet. Ha valaki egyetért annak örülök,ha meg nem...hát ez van. Nem vagyunk egyformák,ebből következően nem is lehetünk mindnyájan egy véleményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!