Honvéd Attila (Barátok köztből Teó) tényleg Borbányai? Hány éves? Van valami nyilvános e-mail címe?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 22:55
2/11 anonim válasza:
Jajj most orulhet a csavo:D am tenyleg nem rossz pasi.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ugorjatok rá egyből a Petire, vagy Bandikára is! :D
Esetleg a híres-neves(!) SP.
20-21 lehet egyébként max a gyerek.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem... :)
2012. aug. 30. 23:36
5/11 anonim válasza:
Eléggé új karakter, nem hinném, hogy sokat tudna róla bárki.
Keress facebookon lakhely alapján, ha nincs ott, akkor valószínűleg nem Borbányai, bár csak ebből nem érdemes "ítélni".
6/11 anonim válasza:
16 éves a srác egyénként.fészen is fent van de szerintem privát profil szóval esélytelen hogy visszaigazoljon:d
7/11 anonim válasza:
nyíregyházi (Szabolcs megye), 96-os születésű, Inczédy György Középisk. padok koptatója : D Valamit még róla? :D
8/11 anonim válasza:
96os? *.* en is az vagyok xd. De en idosebbnek gondoltam,mondjuk 2 -3 evvel.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Nézzetek most hü/yének, de most esett le, hogy én ismerem és a múltkor beszéltünk! :$
2012. szept. 5. 18:52
10/11 anonim válasza:
na jó ezt még én sem tudtam hogy nyíregyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!