Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jártatok már így? (bővebben lent)

Jártatok már így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az történt a múlt héten, hogy vettünk elég nagy tételben almát, mivel édesapámnak van egy kisebb feldolgozója és ott foglalkoztat pár munkást, akik amikor elkezdték felezni az almát észrevették, hogy az alma közepében nincs semmi, hanem bele van szarva. Na most ez szerintem egy nagyon nagy átb.szás és én szívem szerint visszaküldeném az eladónak, hogy mondja meg hogy ez na micsoda dolog.

Volt olyan alma amiben egy bogár is volt, más almákban pedig olyan dolgokat találtunk, amelyek abszolút nem oda valóak pl. negrós papír meg a tujafának az a kis bogyója, sőt volt olyan amiben lábujjköröm volt.

Válaszotokat előre is köszöönm!

2012. aug. 8. 03:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, már láttam a videót
2015. jan. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!