Ti mit gondoltok Danielle Peazerről, Eleanor Calderről, és Perrie Edwards-ról?
most úgy őszintén... vagy 10-en írjátok hogy nem valami gyönyörűségek... mert ti azok vagytok?? és különben is, nyilván nem CSAK a gyönyörűsége miatt van együtt valaki a másikkal! azt se tudod kik ők, meg hogy miből áll az életük, de mégis a külsőjük alapján ítélkezel! ba** meg térjél már észhez ember!!!
Egyébként mind a hármójukat szeretem, ha a fiúk boldogak mellettük legyenek. Vagyishát...a Dani-Liam párosnak mostmár vége, úgyhogy El és Perrie maradtak:)
Danielle Peazer- Tehetséges táncos, gyönyörű hajjal *-*, ha valamibe bele kéne kötnöm, az talán az orra, de mindenkiben van hiba, szerencsés, hogy őt csak ennyivel áldotta meg a jó Isten. :D Tehát én nagyon kedvelem, szeretnék olyan jó és harmonikus kapcsolatot, mint Payzer volt. :)
Eleanor Calder- Azt kell hogy mondjam, nekem ő annyira nem szimpatikus. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, hisz' csupa jó dolgokat mond a Directionerekről, bájos, a stílusa is tetszik (bár a mostani nagymama style-lal nem vagyok kibékülve :D), egyszerűen csak... antipatikus. :) (És pont annyira vagyok féltékeny rá is, mint Danira, vagy Pezzre, tehát ez sem ok)
Perrie Edwards- Na, akkor most szólok, hogy ez egy kicsit hosszabb és elfogultabb vélemény lesz, mint az előző kettő.:D :
Pezz Én annyira de annyira csípem ezt a csajt! A hangja.. hát, szerintem elég annyit mondanom, hogy "minőségre" hasonlít az uráéhoz (Zayn). :D
Perrie alapjába véve elbűvölően gyönyörű, csakhát agyonsminkelik. Viszont nem az az igazi énje, ezt egy interjúban el is mondta: "Az X-factor előtt szinte egyáltalán nem használtam sminket." Höh, ebből is látszik, hogy az emberből csakis saját maga tudja a legjobbat/legtöbbet kihozni. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt van egy kép, mikor enyhén szólva nekiestek alapozóval, meg szemfestékkel, meg minden anyámkínjával: [link] - Fuhú, ez tényleg nagyon brutál. :D (Megjegyzem, itt a hajszín sem volt előnyös...)
Ez pedig... hát, szerintem a fotó önmagáért beszél: [link] - No smink, no vicsor (Az a másik halálom... szegény nem tud bájosan művigyort villantani.). Ladies & Gentleman, bemutatom az IGAZI Perrie Louise Edwardsot! :) [link] - Messzemenőkig a mostani stílusa/haja a leggyönyörűbb! Angel
Amellett, hogy kívül meseszép, belül sem egy hárpia. Rengeteget bolondozik, ami nálam már eleve is plusz pont, Zaynt szerintem lány ennyire még nem szerethette, mint ő, legalábbis a képekből/videókból/egyebekből ezt lehet leszűrni, és még évekig sorolhatnám a jó tulajdonságait. Ami viszont nem szimpatikus benne, hogy sajna gyakran játssza a kerítőnőt. I'm Mixioner foreva' . :)
Meine sorrend:
1. Perrie
2. Danielle
3. Eleanor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!