Mit tegyék hogy elvonjam a figyelmem?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rákattantam a One Directionre(véleményeket nem kérek!!!!!)!De már nagyon betegesnek érzem.Mit tudnék tenni ezellen?Valahogy elvonni a figyelmem róluk?2012. aug. 27. 22:01
1/5 anonim válasza:
sztem ne tereld el a figyelmedet, engedd h mániád legyen mert ha eltereled, akkor csak szenvedni fogsz. Én is mániás vagyok (bár nekem nem a One Direction) és nem tudom visszafolytani, pedig van h azt akarom
2/5 anonim válasza:
most nem mondjom, hogy keress helyet ahol a One Direction ellen vannak-ellen uszítanak, de pl én annó a egy másik fiúbandával voltam így, aztán egyszer álmodtam valami hülyeséget velük, hogy találkozunk és tök bunkók nem akarnak autógrammot adni meg el is zavarnak minket pedig csak egy aláírást kértünk, és nem sikítoztunk semmi. ez után nagyon furán éreztem magam. persze az álom nem igaz, de visszarántott kicsit a földre
3/5 anonim válasza:
Ha a cukimuki pofikájuk miatt kattantál rájuk, akk keress, valami más celebet aki mégjobban tetszik. tessék böngéssz van vagy 10 000: [link] ( figyelmedbe ajánlom: Logan Miller-t, Cody Linley-t, ha az ilyesmi srácok jönnek be...)
ha viszont a zenéjüket szereted, az nem beteges, hiszen akkor neked ilyen a zenei ízlésed. ezzel nincs baj :)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát eddig a férfiasabbak jöttek be,de mindkettő igazából,zene meg ők is:)Meg a személyiségük (már amennyire ismerni lehet őket).:)
2012. aug. 29. 16:34
5/5 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, ha a zenéjüket, meg a személyiségüket szereted, akkor nics semmi baj! :)
Az én kedvenc együttesem a Forevr the Sickest Kids, a telómon rajta van az összes számuk (nem viccelek) és a személyiségüket is bírom, hiszen szimpatikusak. ez nem beteges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!