Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondolsz Bill Kaulitzról?

Mit gondolsz Bill Kaulitzról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. júl. 24. 00:50
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Mindenkinek mas velemenye van masokrol de a szint megvan nalatok mert kell ismeretlen ember ocsarolni meg,hogy kislany stb ha nem is ismeritek nem tudhatjatok milyen ember is o...de ez megy rogton lenezni a masikat..a modor azert megvan emberek szanalom

Szerintem egy egyedi stilusu fiu :) ami igazan jo legalabb nem egy tucat ember :) en szemely szerint lattam oket eloben is igazan jo hangulat volt:)

2010. jan. 25. 18:11
 12/28 anonim ***** válasza:

18.11es utolso válaszoló!!!

már ne is haragudj, de volt egy időszak amikor többet láttam és hallottam róla mint akár egy családtagomról. ömlött a tvböl a rádiobol mindenhonnan. nem utálom, de nem is szeretem. egyébként te ismered akárhonnan is személyes, vagy töltöttél vele hosszabb időt hogy tudod, hogy jó ember? hm?

2010. jan. 25. 19:50
 13/28 anonim ***** válasza:
meg láttad őket élőben, büszke lehetsz magadra. én ha látok valakit élőben az nem ugyanaz mintha ismerném és tudnám milyen ember. lehet hogy egy tolvaj bemegy a tescoba öltönybe lopni, hogy ne is gyanakodjanak rá. vagy akár egy jómódú ember valami oknál fogva egy idegen országban kint maradna az utcán 5-6napig. már úgy nézne ki öltözéke alapján mint egy hajléktalan. akkor te az öltönyörse azt mondanád jó ember, a szakadt ruhásra pedig hogy fuj? mert ez alapján igen.
2010. jan. 25. 19:52
 14/28 anonim válasza:
hogy tündéri? nem vagyok elfogult de akkor is tündéri hogy mennyi belső erő van benne és energia hogy ezt a nagy nyomást a nyilvánosság előtt mosolyogva tűri, persze ez ma már nem nagy szám. A nemi hovatartozásáról nem szolhatok hisz nem ismerem sajnos személyesen, de nem is ez a lényeg. Ő egy nagyszerű énekes és dalszöveg író, és amennyire én látom emberségben is kiváló. Az a véleményem róla hogy klassz amit csinál és szeretem.
2010. máj. 30. 14:10
 15/28 anonim válasza:
ja hozzászolva az előző bejegyzésemhez, félreírtam nem a nemi hovatartozásáról nemtudok biztosat mondani hisz azt tudom biztosra hanem a nemi identitásáról nemtudok biztosatxddd
2010. máj. 30. 14:31
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

régen nagyon szerettem a tokio hotelt.Olyan 11-13 évesen.Jó zenéjük volt..szerettem.Bill Kaulitz egy egyéniség.Nem mondhatnám,hogy tetszik ahogy viselkedik és hát több rossz dolgot lehet rá mondani mint jót.De nem hinném,hogy azokat kell keresni.Ő úgy él ahogy akar...bejött neki az élet.Lóvé szarásig..Az meg ,h a nőket vagy a férfiakat szereti...esetleg mindkettőt az ő dolga és csak ő tudja.Teljesen semleges szemszögből nézem őt,hisz már kinőttem a tokio hotel korszakból,de nem akarnám törölni azokat az emlékeket amik abból a korszakból valók.Abban viszont szinte biztos vagyok,h ami Bill jövőjét illeti szerintem nagyot fogunk nézni még mik ki nem derülnek róla...vhogy ez az érzésem.

18/L

2010. máj. 30. 18:20
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtcuki♥ ^^

13/L

2010. jún. 13. 19:11
 18/28 anonim válasza:

én szeretm a stílusa is teccik és sztem az arca is nagyon szép: tökéletes az orra szépek az ajkai, és a szeme gyönyörű meleg barna. nem zavar h lányos az arca nem tehet róla

amugy meg nem a fiukat szereti

most én egy nagyon kedves lánytol tudom h leveleznek myspacen és h a lány szerelmes belé és bill írásait is olvasta és hát valóban azt lehet leszűrni belőle

nekem szimpatikus jó zenét csinálnak és sztem ez a lényeg

14/L

2010. júl. 9. 21:30
 19/28 anonim válasza:
100%

imááááááááááááááááááádoooooooooooooooooom*__________*

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

2010. júl. 22. 16:56
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez lány?
2010. júl. 26. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!