Mindenkinek mas velemenye van masokrol de a szint megvan nalatok mert kell ismeretlen ember ocsarolni meg,hogy kislany stb ha nem is ismeritek nem tudhatjatok milyen ember is o...de ez megy rogton lenezni a masikat..a modor azert megvan emberek szanalom
Szerintem egy egyedi stilusu fiu :) ami igazan jo legalabb nem egy tucat ember :) en szemely szerint lattam oket eloben is igazan jo hangulat volt:)
18.11es utolso válaszoló!!!
már ne is haragudj, de volt egy időszak amikor többet láttam és hallottam róla mint akár egy családtagomról. ömlött a tvböl a rádiobol mindenhonnan. nem utálom, de nem is szeretem. egyébként te ismered akárhonnan is személyes, vagy töltöttél vele hosszabb időt hogy tudod, hogy jó ember? hm?
régen nagyon szerettem a tokio hotelt.Olyan 11-13 évesen.Jó zenéjük volt..szerettem.Bill Kaulitz egy egyéniség.Nem mondhatnám,hogy tetszik ahogy viselkedik és hát több rossz dolgot lehet rá mondani mint jót.De nem hinném,hogy azokat kell keresni.Ő úgy él ahogy akar...bejött neki az élet.Lóvé szarásig..Az meg ,h a nőket vagy a férfiakat szereti...esetleg mindkettőt az ő dolga és csak ő tudja.Teljesen semleges szemszögből nézem őt,hisz már kinőttem a tokio hotel korszakból,de nem akarnám törölni azokat az emlékeket amik abból a korszakból valók.Abban viszont szinte biztos vagyok,h ami Bill jövőjét illeti szerintem nagyot fogunk nézni még mik ki nem derülnek róla...vhogy ez az érzésem.
18/L
én szeretm a stílusa is teccik és sztem az arca is nagyon szép: tökéletes az orra szépek az ajkai, és a szeme gyönyörű meleg barna. nem zavar h lányos az arca nem tehet róla
amugy meg nem a fiukat szereti
most én egy nagyon kedves lánytol tudom h leveleznek myspacen és h a lány szerelmes belé és bill írásait is olvasta és hát valóban azt lehet leszűrni belőle
nekem szimpatikus jó zenét csinálnak és sztem ez a lényeg
14/L
imááááááááááááááááááádoooooooooooooooooom*__________*
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!