Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én vagyok azon a vélemény...

Csak én vagyok azon a véleményen, hogy Madonna nagyon képmutató?

Figyelt kérdés

Szeretem a zenéit, nem rosszak, csak azt nem bírom, hogy próbálja bizonygatni, hogy még mindig 20 éves.

jó barátja a ráncfelvarrás, botox és a photoshop.

Ez engem visszataszít.

Miért kell ezt még erőltetnie?

2012. aug. 19. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát,a vaktól szerencsére messze vagyok.Szerintem nincs rajta,max valami nagyon natúr.Mert ha én sminkelek(pedig tudok jól),az nem ilyen. :-D
2012. aug. 27. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
*hanem látszik rendesen.
2012. aug. 27. 15:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Láttad már Lady Gagát?
2012. szept. 17. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kerdes mennyire ostoba? Mint aki irta.

Szoval mivel Madonna 55 eves lesz, ezert vegyen fel egy otthonkat meg egy olyan fűzős mamuszt? Akkor tetszene?

Ne haragudj de mennyire kreten vagy? Az a munkaja hogy szorakoztassa az embereket. Ezt csak ugy lehet csinalni ha igenyes es ad magara! Figyelj, kezeltesd magad! Es csapolj a magyar koncerteken ahol a 60 eves vén trottyok szórakoztatjak a kozonseges! Garantaltan nem ugy neznek ki mint Madonna ugyhogy nem fog irritalni az hogy fiatalnak akarnak latszani!

2013. márc. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!