Csak én vagyok azon a véleményen, hogy Madonna nagyon képmutató?
Szeretem a zenéit, nem rosszak, csak azt nem bírom, hogy próbálja bizonygatni, hogy még mindig 20 éves.
jó barátja a ráncfelvarrás, botox és a photoshop.
Ez engem visszataszít.
Miért kell ezt még erőltetnie?
Nem Madonna bizonygatja, hogy 20 éves, hanem a menedzsere(i).Ilyen ez a Hollywood…
Olasz származású, de Amerikában született.
Na,akkor tegyük tisztába a származását.Az anyukája francia-kanadai volt,az apukája pedig olasz.Tehát tulajdonképpen Madonna három nemzetiségű.Egyébként Amerikában született,méghozzá Michigan államban,Detroitban.
Miért lenne ezért képmutató?Csak mert szeret jól kinézni és fiatalos lenni?Egyébként ezt a munkája is megköveteli.Az vesse rá az első követ,aki nem szeretne így kinézni ennyi idősen,mint ő,mert én igen,pedig én még nagyon messze járok attól a kortól!
Egyébként meg nem csak őt photoshopolják,hanem a húszéves kis sztárocskákat is!
Szóval erről ennyit!xD
Hatodik válaszoló!
Bárkiről el lehet kapni rossz pillanatot,akár egy grimaszt pl.Te is tudod jól,hogy az esetek 98%-ban nem így néz ki smink nélkül sem.Csak aok mutogatják ezt az 1-2 rossul sikerült képet róla,akik savazni akarják!
Egyébként megnyugtatlak,hogy a 2. képen a karja photoshop által van korrigálva,ezért be is perelte őket.Illetve én már láttam Madonnát 2 méter távolról és bizony nem ilyen a karja,az arca meg messze nem.
;-)
Ötödik voltam természetesen.
Na itt egy normàlis paparazzi fotò,smink nélkül:
Szòval azt kell,hogy mondjam,hogy igen,szeretnék ìgy kinézni 54 évesen,akkor még a kidolgozott testéről meg a kisugàrzàsáròl,személyiségéről nem is beszèltünk.Szòval,ennyi! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!