Beleszerettem Puzsér Robiba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megőrülök érte és minden pillanatban eszembe jut.:'(:'(2012. aug. 17. 18:20
11/17 anonim válasza:
Nálunk az egyik területi képviselő teljesen úgy néz ki mint Robi, és amikor még nem tudtam, hogy ki kicsoda, mindig azt hittem hogy ő az. Még néha most is bekavarodok :)
12/17 anonim válasza:
De teljesen olyan az arca, megijedek h kiabálni fog :D
13/17 anonim válasza:
szerintem idő után elfog múlni. azt ajánlom keress rá mindenhol, olvass el róla minden írást és nézd meg az összes képét.... talán kiszeretsz belőle :)
amúgy szerintem is jófej.
14/17 anonim válasza:
Én is szerelmes vagyok belé. ugyan úgy vagyok mint te. :'(
15/17 anonim válasza:
Menj el a Mika Tivadarba,ha még mindig érdekel a Robi. Szerda esténként ott mindig megtalálod ;)
16/17 anonim válasza:
Próbálj meg vele összejönni, mi mást?
17/17 anonim válasza:
Én nem is tudom hogy rajongás e vagy szerelem amit érzek.. Órákig hallgatom az előadásait, elemzéseit, minden véleményét.. Néha majdnem elélvezek már a hangjától is.. Segítsetek, mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!