Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kinek az oldalán álltok a...

Nagy László Richárd kérdése:

Kinek az oldalán álltok a Herby vs. Napiszar témában?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
HErBY-nek is igaza van de a napiszarnak is
2012. aug. 24. 11:44
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Herby, de ő megmondta, hogy nem foglalkozik velük, fel se néz rá... csak reklámot csinálnak neki az meg ugye jó:) Arról se tudott volna semmit és nem lett volna semmi, ha valaki nem szól neki, hogy "némá fenn vagy napiszaron" szvsz:)
2012. aug. 25. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

mi a fa$zom az a napiszar?ahogy elnézem a kommenteket nem is akarom tudni.

Kérdésre válaszolnék de mivel nemtudom mi az a napiszar,Herbyt videóit meg mindig nézem ezért egyértelmű :)

2012. aug. 26. 01:21
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy nem tudom, a Napiszar mit gondolt, mikor elkezdte támadni Herbyt? Hogy "jaj, de nagyon ártunk neki muháháhá"? Valószínűleg a szerkesztők egyáltalán nem jártasak a témában. Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Herby Youtube-partner, ami röviden annyit jelent, hogy a videói, csatornája nézettségéért és a feliratkozásokért PÉNZT KAP. És elárulom, itt nem három forintról van szó.

Ha jól tudom, a Youtube a partnereknek egy 56 dollártól egészen 500 dollárig terjedő listáról szab ki egy összeget, amit aztán a partner naponta megkap. Ha feltételezzük, hogy valaki a legkisebb összegű pénzt kapja is, a havi bevétel akkor is 30 000 forint felett van kicsivel. És ez még a legkisebb kiszabható "partner-jutalom". Tehát, kedves Napiszar-rajongók, akik élvezettel mocskolódtok Herby -n: sikerült plusz pénzhez juttatnotok őt. Lehet lepontozni, de ez az igazság. :)

2012. aug. 26. 12:57
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Herby nem youtube ,hanem social blade partner.De ettől független még így is keres vele.
2012. szept. 8. 15:57
 16/20 Nemértem Gábor válasza:
45%

Amennyiben olyan jól keres vele!!! Akkor miért engedi hogy Hédy Ána elveszítse azt amit megosztott vele? Azt a lakást amibe berakta a seggét a hajdúsámsoni putribó ahol addig lakott míg be nem fogadta az az egy gyermekes nő!!!

Az én szememben ( Herby) egy ingyenélő parazita, nem más.

Hédy Ána-t pedig csak sajnálni tudom, igazán találhatna magának valami hozzáillő és segítőkész pasit aki még szereti is.

2013. jan. 30. 11:32
 17/20 gRunT válasza:
77%

http://www.youtube.com/watch?v=OMqJl9xrAt4

Mindenkinek ajánlom ezt a videót...Aki lusta megnézni annak elárulom a lényeget : HErBY színészkedik,az összes videójában.

Nem mondom hogy egy egyetemet fejezett intelligens ember,de nem is akkora gyökér amilyennek mutatja magát. Ami Diát(Hédy Ána) illeti,valószínű Peti nem kényszeríti hogy vele legyen,És Diának van egy kislánya is,akit valószínű HErbY nevel,és ha már ennyi ideje együtt vannak,akkor biztos hogy nem csinálja rosszul.

Ami a napiszart illeti(szándékosan kis betűvel),egy utolsó suttyók által szerkesztett,ócsároló,visszataszító weboldal. Ennek ellenére volt időszak amikor én is követtem(még mielött HErBY-t néztem volna),de már akkor sem tudott lekötni,és semmi értelmet nem láttam benne.

A napiszar,és HErBY is polgárpukkasztó állatságokat csinál néha,de ha választani kell,egyértelműen HErBY...Már csak azért is mert ha ***ságokat is csinál,legalább van benne annyi hogy felvállalja az arcát!

2013. febr. 26. 23:02
 18/20 anonim ***** válasza:
45%
Herby
2013. márc. 16. 16:58
 19/20 anonim válasza:
45%
HERBY!!
2013. júl. 8. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Herby
2018. júl. 19. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!