Hogy lehetne ilyen "csapatot" alapitani?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a sziget fesztiválon,ahol fellépett az LMFAO is :). Sok külföldivel találkoztam akik be voltak öltözve LMFAO-s szerkóba (köztük én is,csak nem külföldi kiadásban:) ) és ők ilyen "csapatban" jöttek,látszott rajtuk hogy barátok,de az én baráti köröm nem igazán kedveli ezt a stilust,és én is szeretnék olyan haverokat akik ugyanarra az együttesre kiváncsiak,sőt ő a kedvencük.de sajna ezt az álmomat sehol sem tudom valóra váltani,hogy ilyen haverjaim legyenek.Már sokat nézelődtem,érdeklődtem face-n is.de sikertelenül!:((
Nem tudjátok hogy/hol lehetne ilyen emberkékkel találkozni/barátkozni? előre is köszönöm!:)
remélem azért nagyjából érthető volt :)
2012. aug. 13. 19:28
1/7 anonim válasza:
esetleg van valami fansite-ja az lmfaonak (magyarra gondolok). ott toborozhatnál vagy nemtom...
2/7 A kérdező kommentje:
rajta vagyok,köszi!:))
2012. aug. 14. 09:41
3/7 anonim válasza:
Korod, nemed? én is imádom ezt a stílust :) fa sza volt a sziget, mi? :D énis ott voltam :)
4/7 A kérdező kommentje:
ú,igen,nagyon fasza volt :DD
13/L :D
2012. aug. 16. 10:27
5/7 anonim válasza:
én L/12 vok. :) aKK nem is olyan nagy a korkülönbség … melyik oldalon álltál? bal v jobb?
6/7 A kérdező kommentje:
de szupi *-* :DD huh már nem tudom,könnyebbet kérdezz :D
2012. aug. 20. 17:20
7/7 anonim válasza:
sztem irogassunk ink. priviben, nehogy letiltsanak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!