Titeket elkeserített a hír? (Bereczki-Szinetár válás)
Szeretném leszögezni,hogy csak olyanok véleményére vagyok kíváncsi,akik nem utálják őket!Olyan válaszoktól,mint "nem szeretem őket,nem érdekelnek,ellenszenvesek"stb.kiméljetek.A "rajongók"(vagyazokéra,akik szeretik őket,énekesként és/vagy emberként) véleményére lennék kívácsi.Titket megviselt a hír,hogy válnak?Én teljesen ledöbbentem,számomra ők jelentették az igaz szerelmet.Nektek mi a véleményetek?Hidegen hagy, vagy sajnáljátok...?Tudom ez az ő dolguk,de attól még nehéz elfogadnom a döntésüket.Bár nem tudok ellene semmit sem tenni.Van még itt valaki,aki hasonlóan érez?
Értelmes válaszokat írjatok légyszi!
Miért keserítene el? Ők is olyan emberek,mint bárki más.
Semmi köze senkinek a magánéletükhöz.
ebben igazad van,de őket különösen szeretem..és elkeserít,hogy vége a kapcsolatuknak.Olyan aranyosak voltak együtt...Persze külön-külön is azok...:)
Köszi,hogy értelmes választ írtál,megy a zöld kezecske!:)
El tudom fogadni,csak megdöbbentett...És attól függetlenül,hogy magánügy,még sajnálhatom ugye??
Van még itt valaki,aki hasonlóan érez mint én?
Én most azért pötyögök neked, mert látom, h nem sok értelmes hozzászólás érkezett.
Először is, én azt gondolom, h mindkettő erős egyéniség és ebben nagyon benne van a súrlódás veszélye.
Nagy az ego, ami nem mindig baj, sőt színpadon kell is, de otthon...A színház egyébként is csupa kísértés.
Álompár pedig talán nincs is, a házasság sok lemondást kíván a felektől.
De
ők színészek, hitelesen lehet még énekelni a dalokat, duetteket, ha jól csinálják és elhitetik velem, h dúl a szerelem. Ha koncertszervező lennék nem mondanám le a fellépéseiket és hallagatóként is szeretném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!