Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Titeket elkeserített a hír?...

Titeket elkeserített a hír? (Bereczki-Szinetár válás)

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni,hogy csak olyanok véleményére vagyok kíváncsi,akik nem utálják őket!Olyan válaszoktól,mint "nem szeretem őket,nem érdekelnek,ellenszenvesek"stb.kiméljetek.A "rajongók"(vagyazokéra,akik szeretik őket,énekesként és/vagy emberként) véleményére lennék kívácsi.Titket megviselt a hír,hogy válnak?Én teljesen ledöbbentem,számomra ők jelentették az igaz szerelmet.Nektek mi a véleményetek?Hidegen hagy, vagy sajnáljátok...?Tudom ez az ő dolguk,de attól még nehéz elfogadnom a döntésüket.Bár nem tudok ellene semmit sem tenni.Van még itt valaki,aki hasonlóan érez?

Értelmes válaszokat írjatok légyszi!

2012. aug. 11. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Miért keserítene el? Ők is olyan emberek,mint bárki más.

Semmi köze senkinek a magánéletükhöz.

2012. aug. 11. 21:46
 2/13 A kérdező kommentje:

ebben igazad van,de őket különösen szeretem..és elkeserít,hogy vége a kapcsolatuknak.Olyan aranyosak voltak együtt...Persze külön-külön is azok...:)

Köszi,hogy értelmes választ írtál,megy a zöld kezecske!:)

2012. aug. 11. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Leszögezem, nem szeretem őket. Vagyis a Bereczki gyerektől kiráz a hideg, de ettől függetlenül az a véleményem, hogy magánügy. Nem tudod elfogadni? Hm...
2012. aug. 11. 21:56
 4/13 A kérdező kommentje:

El tudom fogadni,csak megdöbbentett...És attól függetlenül,hogy magánügy,még sajnálhatom ugye??

Van még itt valaki,aki hasonlóan érez mint én?

2012. aug. 11. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
17%
nem érdekel
2012. aug. 11. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Engem is megdöbbentett, dehát magánügy.
2012. aug. 11. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Ja, de szomorú, hol a borotvapenge!
2012. aug. 12. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Meglepett az biztos.
2012. aug. 13. 15:06
 9/13 lucia popp válasza:
70%

Én most azért pötyögök neked, mert látom, h nem sok értelmes hozzászólás érkezett.

Először is, én azt gondolom, h mindkettő erős egyéniség és ebben nagyon benne van a súrlódás veszélye.

Nagy az ego, ami nem mindig baj, sőt színpadon kell is, de otthon...A színház egyébként is csupa kísértés.

Álompár pedig talán nincs is, a házasság sok lemondást kíván a felektől.

De

ők színészek, hitelesen lehet még énekelni a dalokat, duetteket, ha jól csinálják és elhitetik velem, h dúl a szerelem. Ha koncertszervező lennék nem mondanám le a fellépéseiket és hallagatóként is szeretném őket.

2012. aug. 15. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Megdöbbentett, de körülöttem másokat is, hiszen ŐK voltak az álompár sokak szerint. Olvastam, hogy már hónapok óta bajok vannak, ergo kitudja már mióta játszották, hogy boldogok. Felröppent egy pletyka, hogy gondok vannak velük, mindjárt kiadtak egy duettet, vagy csináltak valamit, hogy bizonyítsák, hogy mennyire boldogok... Nagyon ügyesek, be kell, hogy valljam.:D
2012. aug. 16. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!