Miért akarja mindenki őt?
Gyurta Daniról van szó,aki köztudott nem most lett "híres" de csak akkor van mindenki odáig tőle amikor kezdődik az olimpia és tv-ben szerepel!
Cseh Laci legalább egész évben ott van a toppon,ami neki csak előny! Imádom
.
Mert ha nem látjuk őt nap mint nap. Én spec nem is tudom hány éve hallottam róla, de nagyon régóta, sport tv-ket nem nézek, úszóversenyre nem járok stb. csak az olimpiát nézem, itt meg beletolják mindig az arcunkba, főleg most hogy nyert. Majd 4 év múlva jön újabb valaki, vagy éppen maradhat ő is, fene tudja hogy lesz, akkor megint felkapják majd. De mondjuk jó pasi tény.
Nem tudom mondjuk mennyire lesz majd bulvársztár újra a magánéletével, mennyire kapatják el.
Lehet, hogy Cseh Laci egész évben ott van a "topon" de azt is nézd, hogy milyen versenyeket nyer meg. Többnyire semmit sem érő EB-ket és rövidpályás versenyeket.
Ezzel szemben Gyurta Dániel olimpiai bajnok. Szóval Laci kb. csókolomot köszönhet neki ezentúl!
Ez igaz tény h úszásban veri Lacit,csak azt sajnálom h 26 éves létére nem sikerült olyan eredményeket elérnie amilyeneket szeretett volna..:/ mert úgy tudom olimpiai aranya nincs még..
De hiszem h a köv. Olimpiára összeszedi magát:)
Na igen, ezüstje és bronza van olimpiáról.
Csak tudod sokan leírják már, mert a köv. olimpiára 30 éves lesz, akkor meg már idős egy kicsit. Persze nyerhet, de jönnek majd a 15-25 évesek, és hát kisebb az esélye. De egyébként nem lett volna vele semmi gond, már régen aranyérmes lett volna, ha nem Phelps-el kellett volna mindig úsznia...
Nem lesz soha aranya. Az csak egy tévhit, hogy Phelps miatt nem nyer.
Phelps-et többen is legyőzték most Londonban, Lochte se verhetetlen. Mégse Laci volt az, aki megverte őket...
Egyszerűen nem elég jó ahhoz, hogy olimpiai bajnok legyen.
Ebben igazad van nem elég jó..
De ha akar indulni hát az csak neki lesz csalódás..:/
Egyetértek a 7. válaszolóval!
Az ezüstnek és a bronznak is örülni kell!
És a 2012-es EB-n fantasztikusan teljesített Cseh Laci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!