Betelt a pohár. Miért akarja mindenki ingyen megtanulni a gitározás művészetét?
Miért? Mindenki ilyen csóró?! Nem hinném, különben nem lenne pénz gitárra... Ha akar tanulni miért nem megy el egy zeneiskolába, vagy magántanárhoz.
Betelt a pohár... Miért akarja MINDENKI ingyen megtanulni a gitározás művészetét?
Művészi szinten nem fogja nyilván megtanulni az ember... Egyébként a hirdetett (mondjuk így) oldalt megnéztem, és a benne lévő leckék még a haladó szinten is annyira primkók, hogy dobos és basszusgitáros létemre többet tudok róla, helyenként olyan hibák is vannak benne, amiből látszik hogy az írója is csak hobbyzenész... Szóval sokat ne várjon az ingyen dolgoktól senki. Szerintem a neten fellelhető anyagok csak segédanyagok tudnak lenni, egy lelkes tanuló számára. De tanárra MINDENKÉPP szükség van (még a haladó, vagy profi zenészeknek is), mert kell egy ember aki észreveszi a hibákat, segít helyesebb útra tévedni, motivál, rugdos, megdícsér, stb. Pl én most jelenleg két tanárhoz járok tanulni, pedig rendszeresen koncertező, több zenekarban játszó zenész vagyok. Mindkét tanár rengeteget segít. Töbszörös időt kellene eltöltenem egymagam a hibáimmal, hogy ugyanoda eljussak, de az is lehet hogy mire rájövök mi a baj évek telnek el.
Ebben a világban néha adnak dolgokat ingyen, de az igazán hasznos értékekért általában mélyen kell a zsebünkbe nyúlni. Sok szorgalommal persze csökkenthető a költség, pl nem kell hogy kétszer adjon fel a tanár valamit, mert elsőre is kigyakorolhatjuk :)... Ingyen csak a levegő van. Már egy húrkészlet, kábel, erősítő , gitár ezek is pénzbe kerülnek. A tanulásért is fizetni kell. Vagy évekkel, vagy pénzzel. Mindenki döntsön maga melyik a fontosabb a számára.
A gitár nem tanulás kérdése, hanem adottság.
Aki tud az tud tanár nélkül is, aki nem tud.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!