Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csajok, tetszett nektek...

Csajok, tetszett nektek Michael, mint pasi, még a 80-as években?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy miért,de nekem teccet benne vmi,persze egyébként is imádom a zenéjét,és ahogy táncolt,áhh:)Mondjuk az utolsó éveiben már eléggé le volt épülve drága Jacko,de még a 80-as,90-es években még jól nézett ki szerintem:)csajok,nektek is bejött a Pop Királya??:)
2009. júl. 20. 09:50
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a bal oldali képen irtó helyes volt,nem??:)

[link]

2009. júl. 20. 09:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon bejött:)

az első kép az isteni:)(L)

Nagyon helyes fiú volt:)

Rest In Peace MJ(L):(

2009. júl. 20. 10:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

nagyon:) és ez a kép.... jaj:)

[link]

2009. júl. 20. 10:37
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Eddig nem szerettem őt,de mióta meghalt naaaaaagyon saajnálom,és remélem látja onnan fenről hogy mennyien szerették! :(
2009. júl. 20. 10:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindig tetszett, a műtétek elött és után is.

volt benne valami különleges...

2009. júl. 20. 14:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig is tetszett!

Én is tettem fel egy hasonló kérdést róla amúgy...

Szerintem nagyon szép férfi volt és nagyon aranyos is, jószivu.. Nekem még az orrplasztikái után is tetszett, meg úgy mindig :) A jósága meg csak szépítette!

Annyira oda vagyok érte, úgy érzem, hogy nekem nem kell más, csak Michael Jackson! De most komolyan!

Egy szóval, szerintem nagyon gyonyoru volt és minden jól állt neki!

2009. júl. 20. 16:03
 7/14 A kérdező kommentje:

igen én is így vagyok vele,kedves utolsó!:)nagyon szomorú vagyok,hogy örökre elment:(szinte minden órában,percben eszembe jut,a szívem majd megszakad,szinte fizikailag fáj,még sose éreztem ilyet:(imádtam JACKÓT,egy zseniális ember volt,csodálatos hangja volt,istenien táncolt,és nagyon jó ember volt!mindemellett még jól is nézett ki!:)igaz,az utóbbi pár évben már eléggé le volt épülve,de nekem így is teccet!:)

IMÁDLAK MICHAEL!!te mindig a szívembe fogsz élni!!:)

2009. júl. 20. 16:12
 8/14 anonim ***** válasza:
14%
Istenem, ti mekkora óvodások vagytok! könyörgöm, nézzétek már meg jobban az embert, úgy néz ki, mint egy ffi-nő mutáns... a zenéjét elismerem, meg őt magát is, mert fantasztikus zenéje volt és ő maga is egy korjelenség, de mint FÉRFI???? nem láttatok ti még igazi ffit, az a bajotok!
2009. júl. 20. 17:03
 9/14 A kérdező kommentje:
na tudod ám,h hova húzzál el!!!mielőtt kinyitod a pofádat,elöszőr nézzél meg egy pá képet Michael-ról,amikor még fiatalabb volt!!hát igenis FÉRFI volt!vagy nem tudom,h neked mi a férfias!?talán a nyálas leonardo di caprio?vagy brad Pitt?hát nekem meg ők nem férfiasak!!
2009. júl. 20. 17:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszett!

Feketén- fehéren mind1:)

imádtam(:

2009. júl. 20. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!