Szerintetek Robert Pattinson megbocsát Kristen Stewartnak?
Én is azt mondom, ha van eszen, akkor nem. Teljesen más lenne a helyzet, ha egy egyszeri alkalomról lenne szó. Azt még inkább megérteném, mert mindketten forgatnak/forgattak, keveset találkoztak, és akkor jött ez a Rupert Sanders, és elgyengültek... De egy hónapokig tartó viszonyról van szó! Ezt nem lehet botlásnak nevezni! Közben gondolom folyamatosan hazudoznia kellett Robnak, hogy miért nem ér rá, stb. Ezek után hogy lehetne megbízni benne?
Hát, ha valaki engem csalna meg, egy egyszeri botlásnál is komolyan elgondolkoznék, hogy hogyan tovább, de egy viszonynál tuti nem bocsájtanék meg. Egy ilyen eset után oda a bizalom, és anélkül meg mi értelme?
Szerintem kibékülnek.Rob a bulvársajtó szerint,meg hát egy egy nyilatkozatban kiderül hogy nagyon szereti a lányt.Persze hogy fáj neki,de nem hinném hogy el tudná felejteni az együtt töltött perceket.Szerintem annál többet jelent neki.És nem hinném hogy Robert mindig hűséges volt.Hányszor ebédelt meg flörtölt más lányokkal,úgyhogy.Én még arra lennék kíváncsi,hogy Kristen meddig folytatott titkos viszonyt a rendezővel,mert nem hiszem hogy egyszeri alkalom volt.
Én a helyükben leülnék és mindent alaposan megbeszélnék,azt eldöntenénk hogy mi lenne.
Én biztos vagyok benne,hogy maximum decemberre kibékülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!