Blaníííí kérdése:
KÜLFÖLDI sztárok közül kinek van, kitől autogrammja? Lent
Figyelt kérdés
nekem van:
Daniel Radcliffe,Robbie Coltrane,Matthew Lewis,Maggie Smith,Timothy Spall,Imelda Stauntom,Rupert Grint,Oliver and James Phelps x2,Josh Hutcherson,Robert Pattinson,Kristen Stewart,Angelina Jolie,Jennifer Aninston ;)
#Robert Pattinson #Daniel Radcliffe #Josh Hutcherson #Matthew Lewis #Rupert Grint #Robbie Coltrane #Maggie Smith #Timothy Spall #Imelda Stauntom #Oliver and James Phelps x2
2012. júl. 6. 10:22
1/9 anonim válasza:
Nekem a vámpirnaplók sztárjaitól van:Josepp Morgan,Ian Somerhalder,Nina Dobrev,Paul Wesley,Candice Accola,Kat Grahham,Matt Davis.Jah meg van egy Rihanna-tól is.
2/9 anonim válasza:
Kristen Stewart és Angelina Jolie :O Dejó neked:D És velük személyesen is találkoztál?
3/9 anonim válasza:
nekem van Brad Pitt, Emma Watson, Rihanna
5/9 A kérdező kommentje:
értem,
UTOLSÓ KOMMENTELŐ NEM ÉRDEKEL !
nem sajnos nem találkoztam velük.:\\
2012. júl. 11. 19:25
6/9 anonim válasza:
Brad Pitt,Emma Watson,Rihanna,Robert Pattinson,Kristen Stewart,Angelina Jolie,Maggie Smith,Daniel Radcliffe,Nikki Reed,Ian Somerhalder
7/9 anonim válasza:
honnan tudtál autogramot szerezni, ha nem találkoztál velük? :o Josh Hutchersonos nekem is kéne! :3
8/9 anonim válasza:
de jó neked!!! :) Honnan szerezted őket?? :) Főleg Rupert Grint-től :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!