Zayn Malik jelenlegi barátnője Perrie Edwards?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy járnak-e ugyanis mindenhol mást olvasok.Egyik helyen azt hogy járnak másikon meg azt hogy nem járnak.Valaki írjon valami hasznos választ lécci..:)2012. júl. 30. 17:01
11/17 bucimaci2 válasza:
én is utálom parrie dwards-ot és imádom Zayn-t <3
13/17 anonim válasza:
Ja hát ez az hogy érdekes perrie le se sz*rta Zayn-t aztán most hogy világszerte ismerik a one direction-t most hirtelen járni akart vele + feleségül akar hozzá menni... néztem képeket Zayn az összesen öleli csókolja ő meg csak vicsorog a kamerába... nagyon átlátszó a csaj nekem nagyon nem szimpatikus -.-
14/17 anonim válasza:
Kit érdekel? Ez a világ ilyen. Zaynt sem kell félteni. Én bírom Perrie-t.
16/17 anonim válasza:
Zayn megkérte Perrye kezét. Nem is nektek kell összeházasodni a csajjal, had döntse már el , hogy ő kell-e neki. Sztem elég nagyfiú már
17/17 anonim válasza:
Most már az esküvőre készülnek, ami ősszel kerül megrendezésre. Én is imádom Zayn minden porcikáját, de miért mondjátok hogy "kár hogy van barátnője", ugyan mit számít az, ha nem lenne neki, attól nektek jobb?! Arra is kicsi az esély, hogy valaha is látjátok Zaynt. Amúgy a Little Mixt annyira nem szeretem, de Perrie egészen szimpatikusnak tűnik nekem, de mindegy én mit gondolok, örülök Zayn boldogságának, mert mindenhol azt nyilatkozza, hogy ő a legboldogabb férfi ezen a Földön. Ha ennyire imádjátok Zaynt, akkor örüljetek neki, vagy csak ne fikázzátok a menyasszonyát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!