Ian Somerhalder vagy Justin Bieber a jobb pasi?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 00:02
11/30 anonim válasza:
Ian Somerhalder, ő sokkal többrevaló mint az a kornyikáló lánygyerek.
12/30 anonim válasza:
IAN SOMERHADLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zsüsztin Bieber nem is pasi.. -.-" Ian I <3 you!
13/30 anonim válasza:
Egyik sem jön be, de Ianban még látok valamit, ami megkapó. Szóval egyértelműen ő.
16/30 anonim válasza:
akármit mondtok szerintem Justin *-*
17/30 hazi78 válasza:
Ian Somerhalder egyértelmű. Nem vagyok Selena Gomez hogy lezbi legyek.
18/30 anonim válasza:
szerintem meg szánalmasak vagytok, akik azt mondják hogy kislány,bu.i meg ilyesmik. Csak nem tudtok semmit az életéről, és k.vára nem ismeritek. Szeretnétek annyit elérni mint ő. Irigyek vagytok rá.
19/30 anonim válasza:
Szerintem a két kettőjüket semmiképp se lehet összehasonlítani mivel teljesen mások!!! Nekem mindkettejük bejön de nekem akkor is Justin! :D
20/30 anonim válasza:
Előző vagyok!! Az előttem lévőnek teljes mértékben igaza van!! Nem is tudjátok hogy hogy jutott el idáig és mennyi mindenen ment keresztül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!