Zac Efron homokos?
Sziasztok! :)
Az amit a média próbál sugározni a sztárokról, az több mint 90%ban csak a nézetség növelése érdekében kerül kiadásra. Zac sztem nem meleg, bár nem lehet tudni. Mi Magyarországon élő emberek, nem tudhatunk róla semmit. Nem tudjuk hogy meleg, vagy nem meleg...Csak tippelni tudunk, ami nem jelent semmi konkrétumot. Egyébként sztem azért nem meleg, mert a High Scool musicalban, a Zac & Codyban is csókolózik. A High Scool Musicalban Vanesszával, a Zac és Codyban Eschlivel. Ebből adódóan max biszexuális lehet, de ezt is kétlem. Gondoljatok csak bele! Te, mint hetero megcsókolnál egy másik fiút vagy lányt, csak azért hogy pénzt keress ? Én nem, és gondolom Zac sem. Ezt a témát hanyagoljuk, mert senki sem tud Magyarországon róla semmit.
Üdv:Egy felhasználó! ;)
Lehet hogy homokos, de 100% hogy nem annyira mint az, aki ezt a kérdést feltette. Kérdező! Csigavér, Zac Efron nem áll le ilyen csóró csávókkal mint akik magyarországon vannak. Velem leállna, de nagy pechére én hetero vok, és kapok nőkből eleget, így hiányom sincs.
Alfa hím! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!