Van olyan lány akinek tetszik Zac Efron vagy rajongója volt mert elolvadt tőle? Mi az ami nagyon bejött Zacban?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszives.2010. okt. 22. 16:48
1/11 anonim válasza:
Hát mikor volt ez a HSM láz akkor tetszett de már nem tetszik.
L/17
2/11 anonim válasza:
Még nekem is, amikor ment a HSM..:D Szerintem azért, mert mindenkinek ő tetszett. Utólag visszagondolva, nem tudom mi tetszett benne. :D Ma már nem jön be..
Szintén 17/L
5/11 anonim válasza:
b*zis: száfény az ajkakon, babapopsi puha bőr, szikrázó szemek, talán szempillaspirál?:|
áhh, nem tiniideál, minden alsós kedvence:D
15/L
6/11 anonim válasza:
Utálom.Sohasem szerettem.A HSM-et sem,meg Zac-et sem.
Szerintem nem is néz ki jól Zac,meg a HSM is gagyi.
Én elkezdtem nézni az 1-et mikor megjelent,az első 5 perc után,azt hittem bealszok...15/L
7/11 anonim válasza:
nagyon jó pasi (mondjuk most pont nem a szakálla miatt :S) de am télleg nagyon helyes =)
jah és a Megint 17-ben.....áhh istenien néz ki :)
9/11 anonim válasza:
ÉN IMÁDOM,KEDCENC SZTÁROM MÁR 3 ÉVE.VAN 22 POSZETEREM RÓLA ÉS MÉG EGY RAKÁS CUCCOM...SZERINTEM A LEGHELYESEBB,ÉS NEM ÉRTEK EGGYET VELETEK...LEHET KI KÉNE NŐNI BELŐLE DE NEM TUDOK....ZAC(LLLLLLLLLLLL)
10/11 anonim válasza:
nekem tetszett,de már nem olyan nekem való,már idősebb és nem jön be,persze helyes lenne,ha ugyan olyan maradt volna mint régen:)...szóval már van Justin aki olyan és fiatalab is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!