Ki ez a Tom Hiddleston, mióta és miért ilyen népszerű, és mit tett, hogy mindenki ennyire oda van érve?
A Bosszúálló óta. De miért zavar?
Én pl. nem értem miért f*snak Johnny Depptől, vagy Nolan Batman filmjeitől, vagy a Star warstól, mégis lesz*rom, mert tényleg nem érdekel.
Csak nem féltékeny vagy?
ja, most Tumblr-ön nagyon megy:D
egyébként nem tudom, miért, biztos megfogta őket valahogyan:D
ilyen nekem is szokott lenni, most pl. Christian Bale-lel, hogy mindenkinek mutogatom, hogy milyen gyönyörű feje van meg minden, és csak értetlenül néznek rám, hogy azért nem olyan nagy szám:D
Jól játszotta Lokit a Thorban meg a Bosszúállókban, aztán kiderült róla, hogy ráadásul még szőke és kékszemű is (merthogy a filmben parókát hord). Kábé ennyi.
Az alakítása egyébként tényleg jó.
ChrisM,tévedsz mert a filmekben Tom nem hordott parókát,hanem megnövesztette és befestette a haját,úgyhogy ennyit erről...
én imádom nagyon bár tényleg kezd kicsit furcsa lenni ez a felhajtás főleg tumblren mint ahogy cmár az előttem lévők is említették.xD
ja és 7.válaszoló,annnyira igazad van,Christian Bale tényleg rohadtjó pasi:DDD<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!