Mondjátok már meg nekem Kedveszkéim a Dlágaszágaim, hogy ez a Nicki Minaj mi a fenéért lett ilyen népszerű? Mivel futott be?
az érdekelne, hogy hogy jutott el idáig. mert nem nagyon látom az előzményeket, csak hogy hipp hopp 3? rohadt híres emberrel is duettezik... (vagy több, mind1)
ott van pl a Bruno Mars, ő szólókarrierrel futott be, és utána volt sok más híresség mellet Fjúcsör:) FT.
amúgy ha nem vetted volna észre akkor kévés a női repper egyrészből ezért lett híres, meg persze a szókimondó szövegei miadt. Én se vagyok oda érte sőt... de mivel van közöm a zénéhez azt mondom ,hogy ő mos már 1re híresebb lesz nemsokára olyan szinten mint gaga és a mostani "nagy sztárok"
és ahogy a zene tanárom mondja "régen az volt, most ez van" most ez lesz ezt szeretik a fiatalok, és mikor kihal a mostani öreg generáció akko.... nem azt mondom hogy csak ilyenek lesznek ,de a legtöbb az igen... és amikor a mostani fiatalok lesznek öregek nickivel együt és jönn 40-50 év mulva 1 fiatal énekes akkor meg mi fogunk ezen csodálkozni "hogy ezek a mai fiataok"
hát ezt kicsit erdekesen mondtam el, de remélem érthetően:)
nekem csak az tűnt fel, hogy milyen hirtelen nagy sztár lett :S
a generációs hülyeségek nem érdekelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!