Bella Thorne és Zendaya Coleman hány évesek? És ti mennyinek nézitek őket?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy 14, de én 15-nek nézem őket.2012. júl. 18. 00:54
21/34 anonim válasza:
Hát gratulálok, hogy te antik bugyiban akarnál járkálni az utcán -.-"
22/34 anonim válasza:
11-es vagyok.
16-os:
Szerintem te ezt nekem akartad címezni. ;) Azért írtam "dizni csenölnek", mert azt a csatornát én semmibe se veszem, úgyhogy még azzal se "tisztelem" meg, hogy jól írom le a nevét.Ja, és világéletemben kitünő voltam angolból, kösz.
23/34 anonim válasza:
-.-az szoknya te maradi ősember,ha nem ismerted volna fel.
24/34 anonim válasza:
Kedves dizni csenölös!!! És miért is veszed semmibe???? Ha???? Azért mert gyerekeknek szól??? Mindenkinek más tetszik...Neked a Barátok közt, Dallas ,Xfaktor a gyerekeknek DISNEY!!! Szóval ne fikázd!
26/34 anonim válasza:
az utolsónak üzenném,hogy erre inkább nem mondok semmit....(de ha te ilyesmi bugyit szoktál hordani oké.Mindenkinek más az ízlése.)
29/34 anonim válasza:
bakker, én mondtam, hogy röhelyesen néz ki, és én linkeltem a csirkét is xD mégis mért hordanék ilyet, ha egyszer fikázom??
30/34 anonim válasza:
am 26-os sztem te nem tudod megkülönböztetni a bugyogót, és a bugyit. bugyogó alatt a középkori alsóneműt értettem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!