Bella Thorne és Zendaya Coleman hány évesek? És ti mennyinek nézitek őket?
Mi van?Csak nem elment az adás a dizni csenölön és ezért ide jöttél verni magad?Kikérem magamnak, hogy lecsórózz, mert - csak, hogy tudd - pont nem vagyok az.Az írásodból ítélve inkább neked nincs pénzed méregdrága ruhákra, és próbálsz kompenzálni.Sajnálatos!Nem csoda, hogy csak 22%-ban találták hasznosnak a válaszaid.Megsúgom, hogy a tiniribancság nem menő!Alsó tagozatot kijártad-e már?Tekintve, hogy így gondolkodsz…
Figyelj én vagyok a botrányos 7es válaszoló...Sajnálom,ha bárkit lecsóróztam...Én úgy értettem,h ne fikázzátok a ruháikat mert...
1. Tök menők a mai tinik divatjában
2. Méregdrága ruhákról van szó
3. VÉRPROFI stylistok állítják össze...
Ennyi...
Az lehet, hogy:
Méregdrága ruhákról van szó
VÉRPROFI stylistok állítják össze (nem olyan bizros)
de attól még nem nekik való, és teljesen extrém, nem normális. ha a sorozat élethű lenne, nem ilyen ruhákat aggatnának rájuk. bárhol járok, bármilyen műsort nézek, ilyesmi "gatyát" lady gagán és a tyúkokon( [link] kívül senkin sem látni:
[link] (ja, és itt még csak nem is látszik rocky cipője...)
van néhány jó öltözékük ( mint pédául ez: [link] ilyesmi stílust én is szoktam hordani :D) de általában kicsit furcsák a ruháik :/
Jah és a 7es-nek küldöm,hogy
1. Az Disney Channel és nem úgy írják ahogy te írtad,tehát itt az idő bejárni az angol órára!
Kedves botrányos 7-es válaszoló! Láttad a baromfit amit linkeltem? Remélem láttad. Nos a tollazata igencsak emlékeztet zendy cica "divatos" rucijára -.-"
Már csak azt mondd meg, hogyha ez divat, akk miért nem látok ilyet a riszáló rockyn kívül senkin, sehol és semmikor?
Nemtudom tudod-e, hogy a szinészet, a színjáték azt jelenti, hogy tehetséges emberek (ezzel nem zendaya-ra, és bellára célzok) az életben elöforduló szituációkat játtszanak el. Az egész lényege, hogy az ember úgy érezze, hogy ez valódi. Ezért kell élethünek lennie a díszletnek, a ruháknak. Ha bele nézek egy indul a risza részbe, csak két kis tehetségtelen sztárocskát látok, akik divatmajmokként ugrálnak a kamera elött a piszkafa lábaikkal, röhejes ruhákban. Nehogy azt hidd, hogy ez valóság!
És mielött bárki is megszólna, ezzel nem téged hibáztatlak! :) csak a sorozatot, s próbállak észhez téríteni. Ennyi az egész ;)
az első kép (Zedaya)elemezzük csak ki.
olyan nagyon magas szárú tornacipőm nekem is van....
egy felső és egy párduc mintás pulcsi.....mi ebben a fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!