Mit szóltok Szecsődi Károly átváltozásához?
Figyelt kérdés
Én régen nagyon rajongtam érte, nagyon szeretem a hangját nagyon jó fej, helyes srácnak tartottam,de ez .. most nagyon durva,nem gondoltam volna soha!2012. júl. 13. 19:53
1/9 anonim válasza:
undorító, mást nem tok mondani rá
2/9 anonim válasza:
Halvány lila gőzöm nincs ki ő, de az sokkal undorítóbb, hogy egyesek mások privát dolgaiban vájkálnak. Mintha nem lenne saját életük, amivel foglalkozzanak.
3/9 A kérdező kommentje:
Ő egy közszereplő,énekes, ha vállalja,hogy elmegy egy műsorban és női melleket operáltat! Akkor csak megkérdezhetem mi a véleménye másnak!
2012. júl. 13. 23:00
4/9 anonim válasza:
Azért nyilván nem könnyű ez a dolog neki sem. Már a Megasztárban is az agyamra ment ez a gyerek, de nem kezdem el szapulni a döntése miatt, mert ha ő így érzi jól magát, miért ne tehetné meg?
Olyan gyerekes ezért lenézni valakit, utálom, amikor valaki abba szól bele, hogy a másik ember mit csinál saját magával.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy bármilyen lenéző jelzővel illettem volna! De ha te látsz egyet is írd meg légyszíves!
2012. júl. 15. 21:20
6/9 anonim válasza:
Nyilván, ha te nem írtál ilyesmit, nem is kell, hogy magadra vedd.
7/9 anonim válasza:
Azt nevetem a leginkább, hogy a nők itt sírdogálnak ,hogy mennyire nincs cicijük, meg gumiimplantátum satöbbi, ez a nyomorék meg férfi létére úgy növeszti a dudáit mint egy állat. Egyébként meg ordenáré mocsok, legalább ne reklámozná magát ez az emberiség szégyene.
8/9 anonim válasza:
Most úgy néz ki, mint egy hormonkezelt Konta Barbara. Kár volt nővé operáltatnia magát, mert annak nagyon ronda lett. De ha így érzi jól magát, hát tegye! Mellesleg nyilván nem ártott neki ez a "szenzáció", mivel így kisebb eséllyel felejtik el őt az emberek, mert hangilag nem épp kiemelkedő a sok, közelmúltban felfedezett fiatal énekes között. Egy darabig még beszélni fognak róla, "Karolináról".
9/9 anonim válasza:
helyes fiúból egy rossz ratyi lett!! nagy csalódás with ezerrel!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!