1/21 anonim válasza:
teljesen más a kettö. Adele tehetségesebb sokkal Lady GaGA azért sikeres mert különc és showt csinál. Adele pedig "csak" énekel. GAGA-nak nincs sok hangja, nem azért sikeres
2/21 anonim válasza:
Adele. Őt régebben nagyon szerettem, de sajnos a hülye média miatt már a könyökömön jön ki. De nagyon tehetséges.
4/21 anonim válasza:
Nem vagyok egy Gaga-fan, de azért van neki hangja.
Az már más, hogy nem használja ki és csak a hülye baromságai miatt ismert.
Adele-nek hangja van, másban nem igazán jó.
7/21 anonim válasza:
Nem tudom, nekem Lady Gaga nem énekesnő... Persze, hogy Adele a jobb.
8/21 anonim válasza:
De megjegyzem> Adele fan se vagyok.
9/21 A kérdező kommentje:
nekem hangilag mindketten tetszenek, nem értek egyet azzal h Gagának nincs hangja,mikor a paparazzit is lenyomta pianón élőben áhh... *.*, de hát na nem mindenkinek tetszhet...:)és az egy plusz még h ilyen extravagáns is:)
am köszi a válaszokat:)
2012. júl. 13. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!