Ha mondhatnál még valamit Michael Jacksonnak, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 18:46
1/18 anonim válasza:
"Bárcsak sose műttetted volna át az arcod,kislánykoromban szerelmes voltam beléd!"
-és tényleg igy volt...:D
2/18 anonim válasza:
oh ha egyszer felülhetnék veled a hullámvasutadra..örökké hálás lennék neked Michael..
3/18 anonim válasza:
"Annyira sajnálom, hogy ezt tettük veled!"
6/18 anonim válasza:
Már megtettem... Elmondtam neki, amit akartam, és o meghallgatott :) Orokké szeretni fogom!
7/18 anonim válasza:
hát öhh izééé xD
Beszélhetek a fiaddal, Prince-cel? =D
vagy
Tisztellek.
hát nem tom kb. ezt
8/18 anonim válasza:
Hát hogy sajnálom hogy ezt tettük veled.És nyugodj békében!!!<3:( jaah meg hogy I LOVE YOU!!! FOREVER!!:'(<333
9/18 anonim válasza:
Én ezt: "Bárcsak mindig veled lehetnék Michael. És bocsáss meg nekünk hogy ezt tettük veled! Nagyon szeretlek és örökké szeretni foglak!:'(:'(<33333
10/18 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet, mármint...ha vele beszélhetnék, élőben...az valami varázslatos lenne.
de így...ez nem olyan, lehet h belőlem hiányzik a fantázia, de én sajnos nem tudom beleélni magam :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!