Lányok! Joe Jonas szemöldöke jól néz ki? Szedi a szemöldöké vagy nem? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 12:21
1/8 anonim válasza:
Nem a szemöldök határozza meg,hogy ki az aki tetszik vagy nem.Legalábbis számomra. Sosem figyeltem, hogy milyen neki.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szedi-e, de így is elég széles. Nekem nagyon nem tetszik, mint pasi. Fogalmam sincs, hogy mit tartanak benne olyan jónak. Ha nem ő lenne Joe Jonas, mindenki elmenne mellette az utcán, mert annyira átlagos/átlagon aluli a kinézete. Fel van ő kapva...
3/8 anonim válasza:
Az meg kicsoda? Nem tudom, a szemöldöke meg végképp nem érdekel. Nincs véleményem a dologról.
4/8 anonim válasza:
Szörnyű a szemöldöke. Alapból szerintem jó pasi, de a szemöldöke iszonyú gáz. :S
6/8 anonim válasza:
Undorító... jobb szót nem tudok rá.
7/8 anonim válasza:
Szerintem illik az arcához.Amúgy is jó pasik.:P
8/8 anonim válasza:
Borzasztó. A szemöldöke? Kiszedte? És ezekután életnek nevezi az övét?
Igazából szarok a szemöldökére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!