Tom Cruise azért ilyen jóképű, mert jó az immunrendszere?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 07:38
31/40 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor lehet, hogy lesz egy halálos vírusos járvány, és csak a kivételesen erős immunrendszerrel rendelkezők élik túl.
2012. júl. 8. 22:41
32/40 anonim válasza:
Nagyon kevés köze van a jóképű és az errős immunrendszer között.A genetika és egy nyugodt belső többet számít./Bár ebben az esetben megkérdezném egy könyv féffi íróját" Tom Cruise szeretője voltam": ki volt a fiú?/ Deni
33/40 anonim válasza:
Nagyon úgy vettem észre a környezetemben, hogy az erős immunrendszer az autoimmun betegségek, allergia, asztma szinonimája.
Akik pedig immunrendszert gyengítő kezelést kapnak, semmi bajuk, de tényleg, így, szó szerint! Mármint nem kapnak el több fertőzést.
34/40 A kérdező kommentje:
Érdekes.
2012. júl. 11. 14:05
35/40 anonim válasza:
Hát ez egy nagyon érdekes dolog, sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom:) De! Egyetértek veled, Tom Cruise nekem is tetszik, 12 éves korom óta ő a kedvenc színészem, szóval ebben egyetértek veled. Hiába is támadják annyian, lehet h van benne igazság, de sztem fele csak firkászás, ennek ellenére olyan szemeket, mint neki, még sose láttam:)
36/40 A kérdező kommentje:
Elárulom, hogy férfi vagyok, és nem vagyok meleg. Ettől függetlenül meg tudom állapítani, hogy egy férfi arca esztétikus -e, vagy nem.
2012. júl. 20. 19:17
37/40 anonim válasza:
Persze, hogy el tudod dönteni, de ami neked esztétikus, nem biztos, hogy nekem is az.
38/40 A kérdező kommentje:
Jó, de azért abban megegyezhetünk, hogy a színész arca meglehetősen szabályos és szimmetrikus.
2012. júl. 29. 09:28
39/40 anonim válasza:
Igen, szabályos és szimmetrikus, csakhogy sut a fejéről, hogy öntelt, meg úgy az egész ábrázata ilyen nagyon szépfiús. Az ilyen engem irritál.
40/40 A kérdező kommentje:
Hát igen, a személyiségében van valami kicsit idegesítő.
2012. júl. 29. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!