Tom Cruise azért ilyen jóképű, mert jó az immunrendszere?
Valóban van egy olyan elmélet hogy a szimmetrikus szép arc , jó genetikát sejtet,,hiszen mi emberek is nagyrészt így választunk.
Pl. a pillangó a szimmetrikus pontos mintázatú társát választja..
Egy kicsit félreolvastad ezt a dolgot. Az evolúciós pszichológiában van egy olyan elmélet, amely szerint a párválasztásnál szerepet játszanak bizonyos másodlagos nemi jellegek, ilyen például a szimmetrikus arc, ami jó génállományt, ezen keresztül sikeres utódokat feltételez. Az immunrendszerhez ennek semmi köze.
Egyébként kérdésedre a válasz az első kommentben van, Tomnak a plasztikai sebésze nagyon jó, figyeld meg, hogy húsz éve ugyanúgy néz ki a sok botoxtól (illetve én úgy tudom, hogy fiatalabb korában azért ezt-azt odébb raktak az arcán). Szerintem természetellenes egyébként, férfinál és nőnél egyaránt.
Kedves ChrisM,
A jó génállomány részben pont azt jelenti, hogy jó az immunrendszer.
Azokat nehézkesen győzi le...
Szövődmények maradnak vagy akár autoimmun betegségek alakulhatnak ki, melyek mind-mind az immunrendszer baktériumok által kisiklatott működése miatt jönnek létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!