Lányok, szerintetek melyik pasi a leghelyesebb az Avengers-ből?
Figyelt kérdés
Szerintem Amerika kapitány-ra mondanám először, de ő csak helyes, viszont Loki-ba már a Thor-ban beleszerettem...:$ Úgyhogy az én választásom Loki<3#Hulk #Bosszúállók #Thor #Amerika kapitány #Loki #Avengers #Iron Man #Tom Hiddleston #Hawkeye #Chris Evans
2012. júl. 1. 22:04
11/29 lauka05 válasza:
Amerika kapitány a legjobb!! <3 Imádom!
12/29 anonim válasza:
Loki és Thor :D
De Tony se rossz :3
14/29 anonim válasza:
Tele van jó pasival, szerepnév szerint tetszik: Íjász csávó [valami Sólyomszem a szerepneve vagy mi xD] , Loki , Thor , aki Hulkot játsza , Vasember *.*
De nekem főként Amerika kapitány... mióta múlthéten megnéztem a filmet szerelmes vagyok Chris Evansbe *www*
xD
15/29 anonim válasza:
Loki a best! :D A 2.Thor. Amerika Kapitánynak meg, emberek, láttátok milyen segge van? o.o :D
16/29 anonim válasza:
Amúgy lányok, ti mit szerettek sólyomszemben? Csak mert nekem egyáltalán nem jön be, szerintem kimondottan csúnya. (De ez csak az én véleményem)
17/29 anonim válasza:
Ha képregény is számít, akkor Rozsomák/Logan :D
Meg ha főgonosz is, akkor Loki.
Ha csak az angyalok, akkor Tony a leghelyesebb, de tagadhatatlan, hogy Steve mocskosul jól néz ki abban a feszülő ruhában.
19/29 anonim válasza:
Sorrendben: Tony Stark, Loki, Thor.
De ha az egész MARVEL univerzumot néttük,
akkor idesorolható még Logen is. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!