Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Marilyn...

Mi a véleményetek Marilyn Manson kinézetéről?

Figyelt kérdés
Tegyük félre a sátánista meg mittudomén milyen előítéleteket és csak a külsőt nézzük

2012. jún. 27. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki, mint egy elmebeteg. Gyakorlatilag nincs is arca, mert teljesen kivehetetlen.
2012. jún. 27. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a zenéjét, de maga Manson nem jön be. Még smink nélkül is ronda szegény.
2012. jún. 28. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Fenébe, hogy ilyen későn ijesztgetsz engem -.-'
2012. jún. 28. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazából az első válaszoló már mindent elmondott.
2012. jún. 29. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Hányingerem van tőle
2012. júl. 2. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak kinézet?

Sminkkel? Hát figyeljetek, a sminkjeiben vannak eltérések. Egyes képeket tényleg nagyon furán néz ki, de van, ahol egész emberi, például itt:

[link]

Smink nélkül pedig egy átlagos 42 éves pasas, akár szomszédnak is el tudnám képzelni, semmi különös nincs benne.

[link]

Csak egy tanács: ne a külső alapján ítéljetek. Ezt nemcsak Manson miatt mondom, mert ha az életben mindig a borítót nézitek, lehet, hogy rengeteg fantasztikus embert nem ismersz majd meg. :)

2012. júl. 3. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki, mint egy kukac :D Senkit sem akarok megsérteni, de mikor először megláttam egy klipben (félmeztelenül) erre asszociáltam először. Persze, ettől még lehet nagyon kedves meg aranyos meg minden, de külsőleg valami borzalom.
2012. júl. 4. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Legutolsó válaszoló: na ez nagyon nagy volt! :D Én egyébként bírom Mansont, de ezen a mondatodon percek óta szakadok xD
2012. júl. 4. 13:44
 9/10 chrishu ***** válasza:
Először nem bírtam eldönteni a nemét. Lehet, hogy rendes meg minden de hülyén néz ki
2012. júl. 20. 08:53
 10/10 anonim válasza:
100%
en imadom. a kinezete sajatos legalabb egyedi. de en nem kovetnem.:D
2012. aug. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!