Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az iwiwen vannak fent sztárok?

Az iwiwen vannak fent sztárok?

Figyelt kérdés
ha igen akkor kik? nem az ilyen hülyeségekre gondolok vagy fan clubra, hanem valós személyekre. És külföldiek is vannak fent?
2009. júl. 8. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
magyarok vannak, de nehéz őket megtalálni a sok fan clubb miatt, és a legtöbben nem fognak visszajelölni
2009. júl. 8. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:

csak meg akartam volna nézni őket, nem jelölni, kivánsci vok h miket irnak magukról.

Kiket tudtok akik fent vannak?

2009. júl. 8. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak méghozzá nagyon sokan, én ezzel szoktam az időmet tölteni hogy rájuk keresek. Onnan lehet tudni hogy nem fan clubbok, hogy sok ismerősük van, rendszerint az adatlapjukra kiírják hogy elnézést mindenkitől de jelenleg is x-ezer függő kapcsolata van ezért ha valaki ténylegesen ismeri őt, írja meg és akkor visszaigazolja, plusz privát képek vannak fennt a képek között. Sokan vannak fennt, most hirtelen ők jutnak eszembe:

Opitz Petra (barátok közt Lindája) Csifó Dorina (barátok közt régi noémije) a Ricsi szintén a BK-ból vagy Csomor Csilla (szintén bk).

Keleti Györgyi.... Péterfy Bori... meg még lehetne sorolni! Pl az egész Stand up comedy fennt van, Kőhalmitól kezdve Bödőcsön át....a Beliczai Balázs pl fenntvan az ismerőseim között mert írtam neki hogy nagy megtiszteltetés lenne ha visszaigazolna, és vissza is igazolt :)

Vagy a régi TV2-s Nagy fogyás című műsor tagjai is mind fenntvannak.... szóval nagyon sokan!!! :)

2009. júl. 8. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Barna Zsombor is fent van Iwiwen, aki a Barátok köztben Illés Pétert játssza.
2009. júl. 8. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ő az Illés Peti a BK-ból

2009. júl. 8. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy ő
2009. júl. 8. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
megasztárból: fekete dávid, lüszi, hien, király viktor. és mester tamás is
2009. júl. 8. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!