Szerintetek Palvin Barbara nem beképzelt?
Ha egy ember folyamatosan pozitív visszajelzéseket kap mondjuk a külsejéről akkor egy idő után hajlamos elhinni magáról, hogy ő tényleg ennyire csodálatos.
De ennek az ellentéte is ugyanúgy igaz, mert ha valaki mindig azt hallja másoktól, hogy mekkora lúzer, nem jó semmire, akkor egy idő után ezt is fogja magáról gondolni.
Most hallottam a hölgyről először, amikor elolvastam a kérdésedet, megnéztem vele pár interjút, nekem annyira nem tűnt nagyképűnek, inkább egy olyan embert láttam aki elégedett és örül a sikereinek. A barátja meg kimondottan szerénynek tűnt.
Lehet hogy valamilyen szinten nagyképűbb lett, de ez betudható annak, hogy a fiatal kora miatt még nem tudja megfelelően kezelni a hirtelen jött sikert.
én vegyes véleménnyel vagyk róla..
Néha tényleg kicsit gyerekesnek és beképzeltnek tűnik.
Bizonyos esetekben azt érzem hogy sokkal éretlenebb a koránál, máskor meg hogy pont azt, hogy már igazi komoly nő.
Az tény h fantasztikus amit eddig elért. Ja és sztem is gyönyörű..
Mondjuk azt nem szeretem mikot a jövőbeni színészi, énekesi terveiről álmodozik. Jobban tenné ha egy normális szakmával alapozná meg a jövőjét.. Amikor már esetleg nem lesz modell. De az még soká lesz.
Én azt nem szeretem benne, hogy folyton csücsörít!! Annyira természetellenes lesz tőle.
Nem lenne erre az erőltetett arcmimikára szüksége, csodálatos arca és szája van.
Amúgy elképesztően szép.
szerintem se beképzelt, ha iylenekre gondolsz h egyik interjúban kérdezték tőle h büszke magára, ő azt mondta h igen.
ez nem beképzeltség, egyértelmű h büszke magára, mindenki azt lenne a helyében, akkor miért mondaná, hogy nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!