Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek erről? Én...

Mi a véleményetek erről? Én tisztára kiakadtam!

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 22:02
 1/9 A kérdező kommentje:
2012. jún. 25. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen kiakadni? max azon lehet, hogy Justin egy csajjal házasodik meg... De amúgy szerintem összeillenek, mindkettőt utálom, mint a sz*rt...már bocs:)
2012. jún. 25. 22:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem gond.. Engem csak az idegesít hogy így elcseszik az életüket.. Várhatnának még pár évet hogy tényleg összeillenek-e. Én Justint nem ilyennek képzeltem..Kicsit megfontoltabbnak és érettebbnek.. Értem én hogy szerelmes de..Ahjj remélem azért nem házasodnak össze.. A saját érdekükből. Én egy évet sem adnék nekik..Elválnának. Ami mind kettőjüket megviselni biztosan.
2012. jún. 25. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
jajj szegények akkor mi lesz velük? elcseszik az életüket? 2 milliárdos gyerek majd kiheverik.
2012. jún. 25. 22:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Justin igenis megdolgozott azért , hogy ilyen sikeres legyen! Persze némi szerencse is közrejátszott hiszen Scooter Braun (a mostani menedzsere) a neten talált rá. (youtube) De azután évekig dolgozott azért hogy sikeres legyen.. Ugyanis Scooter 12-13évesen fedezte fel J.B.-t. Ő viszont olyan 14-15 évesen futott be igazán. Selenáról nem tudok konkrétumot mondani róla nem tudok semmit.. De biztos vagyok benne hogy igenis mindkettőjüket megviselné a válás hiszen még szinte gyerekek..Ezért is nem lenne ajánlatos összeházasodniuk. És még egyszer:Justin (és biztos Sel is)keményen megdolgozott azért hogy ilyen híresek legyenek..(Oké biztos közre játszik mindenben az is hogy Justinnak a tinilányoknál "cukinak" tartott külseje van)De szerintem megérdemli(k) hogy híresek legyenek. Ez az én véleményem.
2012. jún. 25. 22:39
 6/9 A kérdező kommentje:

*híres(ek)

*legyen(ek)

2012. jún. 25. 22:41
 7/9 chrishu ***** válasza:

Remélem jól elcseszik az életüket...

Én csak Selenát sajnálom, hogy a lányokat szereti...

2012. jún. 26. 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát kell a média. A menedzserük ajánlotta nekik biztos ezt a tuti tervet, így mehetnek közösen turnézni... közös leme, jaj de vagány lesz minden.

Úgyis elválnak mint a legtöbb ilyen kis szánalom sztár.

2012. jún. 26. 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:
* közös lemez
2012. jún. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!