Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztára extázis, hogy csinálja?
Kezdem az elején, tömören:
A barátommal nemrég vagyunk együtt, és teljesen elvarázsol, már attól ha megcsókol, ha hozzámér, v ha meghallom a hangját (!) attól totál begerjedek... és most pettingeltünk, és kényeztetett szájjal, de én nem emlékszem semmire!! tisztára kiesett minden de hogyha arra gondolok egy furcsa bizsergés jön fel onnan egészen a fejem búbjáig... csak arra emlékszem h eszméletlen volt, és ilyen orgazmust még nem éltem át sosem... szerinte is olyan hangokat adtam ki amit még sosem hallott...
17/L
Ügyes.
Én dettó igy voltam a barátommal. Soha életemben nem éreztem ugy. Ha megláttam, ha meghallottam a hangját, ha hozzám ért...
Aztán az ágyban is tökéletes volt.
Azt hiszem ilyenre mondják sokan, hogy megtaláltad az igazit MINDEN téren! Én persze nem csak azért mondom ezt mert jó volt vele az ágyban, hanem mert mai napig szívből szeretem és tudom, hogy ő is. Bármit megtennénk egymásért!
Nem biztos, hogy mindenkiben ugyan azt az érzést váltanád ki amellett hogy te profinak gondolod magad ...
Hallottam már ilyet: profi vagyok. aztán meg semmi ...
Nem tudom, hogy hogy csinálja, de szólj, ha megtudod. :-)
Egyébként meg vigyázz rá, mert pont összeilletek. Más nem biztos, hogy ezt ki tudná váltani belőled, és ő sem biztos, hogy ki tudná másból.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!