Hogy lehet egy pasi ennyire gyönyörű, szexi és vadító? (Lent kép)
2009. júl. 6. 15:26
11/43 anonim válasza:
nekem nem tetszik, pont ő az akitől nem vadulok be.
12/43 anonim válasza:
Igazából az, hogy az egyetemi tanulmányaiddal dobálózol nem tesz intelligensebbé. Lehet valaki gyerekes 24 évesen is. Itt vagy például te... Értem én, hogy tetszik, de minek posztolgatsz ilyen kérdéseket? Édes istenem..
13/43 anonim válasza:
Nekem se nagyon tetszik.Ha tetszik is valaki,nem rakom ide ki kérdésnek alapból,meg már csak azért se,mert ha nekem teccik nem biztos hogy másnak is.
14/43 A kérdező kommentje:
Attól, mert 24 éves vagyok, még lehetnek vágyaim. Különben pont arra voltam kíváncsi, hogy más is elájul a gyönyörtől, ha meglátja ezt a képet.
2009. júl. 6. 15:35
15/43 anonim válasza:
ízlések és pofonok, nálam ő a nyerőőőőő :) Channing Tatum
16/43 anonim válasza:
17/43 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem néz ki jól:-(
18/43 anonim válasza:
Hát ezek szerint láthatod, hogy nem :D De ezt a korral való kaszabolást még mindig nem értem. 24 évesen azért a legtöbben kinőnek a sztárimádatból.
19/43 anonim válasza:
Hát azért ha választani kéne aközött, amit az egyik válaszoló linkelt, és Kimi között... akkor inkább megölöm magam :P
20/43 anonim válasza:
szerintem is szörnyű a pasi,de biztos van olyan aki másnak bejön,neked nem.nem probléma..képzeld,mi lenne ha minden csajnak ugyanaz a pasitípus jönne be..sajnálom,de látom de nem sokan erősítettek meg abban,amiért a kérdést feltetted..nem nagyon jöttek pozitív válaszok.(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!