Miért néznek le sokan féltékenységből sztárokat?
Figyelt kérdés
Több kérdést is feltettek már azzal kapcsolatban, hogy a mai tini sztárok (Márk, AFC Tomi, SP) kinek jön be. Sokan lehurrogták őket, gondolom féltékenységből, mégis rengetegen oda vannak értük.2009. júl. 4. 20:10
1/8 anonim válasza:
A kérdésedben benne van a válasz. Féltékenységből.
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem aki féltékeny ezekre a marharépákra azt csak sajnálni tudom
4/8 anonim válasza:
Lenézem őket, de nem féltékenységből. Szánalomból. Sajnálom, h vki csak addig jut el gondolkodásban, h hogy adjon le 10 kg-t, stb... És sajnálom, h ezeket sztároknak hívjuk. Régen nem így volt...
5/8 anonim válasza:
Szánalom!Igen,ez a jó megfogalmazás.
Írigységről szó sincs!Én speciel inkább a halált választanám,mintsem az ún."sztárságot".Tudod,nem bírná a lelkiismeretem,hogy könnyen befolyásolható embereket használok ki (vagy használnak ki rajtam keresztül),ráadásul mindezt úgy,hogy semmi tehetségem vagy elhivatottságom az adott művészeti ághoz.
6/8 anonim válasza:
Szia! Biztosan van féltékenység is a dologban, de úgy gondolom sokan felérik ésszel, hogy régen azokat hívtuk sztároknak, akik különleges eszükkel, tehetségükkel (zene, rajz stb) kiérdemelték. Manapság is sztároknak bár inkább művészeknek hívjuk ezeket az embereket, akiket viszont te említesz,inkább csak celebeknek.
7/8 anonim válasza:
Végülis jah mitől lennének sztárok?
8/8 anonim válasza:
Én nem nézem le őket !!!!!!!!!Talán némeiket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!