Mit szeretnek abban a Plazma gyerekben?
Szerintem a többség azt kedvelte benne, hogy saját zenékkel állt elő és volt 1-2, amit egész jól megírt.
Amúgy a fejébe szállt a hírnév és nagyképű lett, innentől fogva engem sem érdekel, mit csinál.
Hát nem tudom Én sem, mikor néztem sokszor eszembe jutott hogy lemegyek az aluljáróba és mindenki ezt a valamit tolja amit Ő. Na ettől most valaki lett?
Még a kritikát se tudta elfogadni, egyből vigyorgott meg tekergette magát össze-vissza.
Jó hogy eltűnik a süllyesztőben.
Irány az iskola Plazma!!!! Tedd le az érettségit!
Személy szerint én nem szeretem, de sok ismerősöm "isteníti", és ahogy én tőlük tudom, azért mert a saját véleményét mondja el, "ami a szívén az a száján".
A zenéjében nincs semmi különös csak fél percenként min. 2 sípolás, rappelni átlagos szinten tud,a kinézetéről már ne is beszéljünk, szóval a fő ok a szövegei, amik egyébként nem sok mindenről szólnak, csak kisípolt dolgokról. Viszont a kiesése körül volt egy szövege amiben csodával határos módon nem volt síp, és az tetszett, mert normális emberi érzések voltak benne, nem csak az alpári dolgok.De nem hallgatom, nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!