A kockas vagy az egyszerű ing áll jobban Nicknek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 09:38
2/12 anonim válasza:
Jó sok idejük van egyeseknek, ha ilyen kérdéseket gondolnak ki...döntsd el magad, hogy mi áll a legjobban neki, de ez mit befolyásol? Ettől még ugyanolyan sznob és elérhetetlen marad, mint azelőtt.
3/12 anonim válasza:
életbevágó.egyébként ki az a Nick?
4/12 anonim válasza:
Az elso valaszolonak: Nick Jonas a Jonas Brothers legkissebb tagja.
Egyet ertek a masodik valaszoloval.En szeretem a JoBro-t de akkor is igaza van:)
6/12 anonim válasza:
Most miért vagytok ilyenek vele olyan kérdést tesz ki amilyet akar nem kéne cikizni másokat ..( szerintem a kockás jobban áll rajta:D ) a rajongását élvezi kiXD Én is megkérdeztem ki szereti Kimi Raikkönent
7/12 anonim válasza:
20:39: más azt megkérdezni, hogy ki szereti még a kedvencedet, mint hogy milyen ing áll jobban neki. Erre a kérdésre lehet érdemben választ adni? Az áll neki jobban, amiben neked jobban tetszik, nem? De mit számít ez, ha sosem fogod látni és azt sem tudja, hogy ki vagy? Nemtom miért olyan nagy szám ez a Nick egyáltalán.
8/12 anonim válasza:
KI A SZART éRDEKEL A KISHüLYE ,,NICK,,!!!FőLEG HOGY MILYEN INGET HORD...úRISTEN..LESZAROM MAGASRÓL...HA KOZELEBBROL MEGISMERNéD,RáJONNéL,HOGY O IS CSAK EGY BEKéPZELT KIS SZTáROCSKA
9/12 A kérdező kommentje:
ÉN CSAK EGY HÜLYE KÉRDÉST TETTEM FEL!!! NEM IGAZ HOGY EGYESEK NEM TUDNEAK RÁ NORMÁLIS VÁLASZT ADNI!!! AZOK A HÜLYÉK NEM NICK!!!
2009. júl. 11. 14:00
10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy kössz a TUTI válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 17. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!