Hogyan lehet meghívni egy Argentin sztárt Magyarországra?
Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni abban hogy hogyan lehet meghívni egy Argentin sztárt (Natalia Oreirót)! Kihez kell fordulni ez esetben? Van egy rajongói oldala és mi rajongók nagyon szeretnénk vele találkozni! Várom a válaszokat :-)2012. jún. 2. 18:25
2/5 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem,nem kritizálást....
2012. jún. 2. 18:37
3/5 anonim válasza:
végülis mivel jófej,megpróbálhatsz közvetlen neki írni,de javasolnám inkább a menedzserét,bookingoloját : )
4/5 anonim válasza:
őt én is nagyon szeretem és jó lenne ha jönne magyarországra.. amugy általában akkor hívnak sorozatsztárokat magyarországra ha új sorozatot vetítenek tőlük. reméljük hogy natalia új sorozata magyarországra is eljut és talán akkor elhívják ide..
de ha személyesen akarod kézbe venni a dolgot akkor a menedzserével veheted fel a kapcsolatot vagy a twitteren írhatsz neki. de gyűjtögesd a pénzed mert nem ingyen jönne:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,most regisztráltam a tweet-re kicsit bonyolult az oldal de próbálkozom vele :-) már rá is kerestem natyra és bejelöltem vagyis "követve van" :D Szép napot nektek!!
2012. jún. 4. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!