A One Direction-nak van olyan email címük amire elküldheted a címed, és pár hét/hónap múlva küldenek aláírt kártyát?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert nekem már van Selena Gomeztől egy ily módon szerzett aláírásom [link]
és érdekelne a One Direction is..
2012. jún. 1. 22:31
12/21 A kérdező kommentje:
selenagomez@studiofanmail.com
erre az email elöször küldesz egy üzenetet (angolul) hogy szereted Selenát, utána kapsz vissza egy random üzenetet, amire el kell küldened a címed. é 6 hónap múlva megkapod :DD
2012. júl. 7. 12:56
13/21 blaníííí válasza:
Igen beszéltem velük.jófejek.EMALIJÜK nincs!! :|||
én is kerestem
14/21 harry styles válasza:
hogyan beszeltel harryvel louissal es zaynel?
15/21 anonim válasza:
OMG! Van Selenától aláírásod?? :O Nekem is kell. Megadod a címet? :)))) Légyszi.
16/21 anonim válasza:
Jaj bocsi, látom már leírtad a címet...:S És tényleg 6 hónap múlva? :O Hát az krva sok idő. Nemár. :( És biztos, hogy az igazi Selena írja alá? Ki tudja, mert az is lehet, hogy hamis. Vagy nem? :)
17/21 A kérdező kommentje:
nem, nem hamis , ez a hivatalos lapja, és nem is nyomtatott mert látszik hogy a filc kiemelkedik a papírról :)
2012. júl. 14. 17:57
18/21 anonim válasza:
Okés :) Akkor jól hangzik. De akkor majd ha kérik a címet akkor írjam le magyarul az utca-házszámot? :S Nem lesz nekik furcsa? És az országot azt angolul kell írni?
19/21 A kérdező kommentje:
Hát így hogy:
Name: Példa Géza
Address: Hungary, 6000 Pécs, Hunyadi utca 12.
És ennyi :)
2012. júl. 15. 13:14
20/21 anonim válasza:
És kedves nemtudomhányadik válaszoló. Te hogy beszéltél akkor velük?????!! Szerintem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!