A One Direction-nak van olyan email címük amire elküldheted a címed, és pár hét/hónap múlva küldenek aláírt kártyát?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert nekem már van Selena Gomeztől egy ily módon szerzett aláírásom [link]
és érdekelne a One Direction is..
2012. jún. 1. 22:31
1/21 anonim válasza:
One Direction
One Direction
Modest! Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London, SW6 3BU
UK
2/21 anonim válasza:
Modest Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London
SW6 3BU
én erre küdeném :)
3/21 anonim válasza:
hogyan kell elküldeni a címet? ez a dolog engem is érdekelne :D
4/21 blaníííí válasza:
One Direction nem ír vissza emailbe levélbe is csak 1-2 év mulva.. Turnén vannak .. jövöre mennek haza.Beszéltem Zaynnel,Harryvel,Louissal és ezt mondták :\\
5/21 blaníííí válasza:
amugy mit raktatok a levélbe?
6/21 anonim válasza:
blaniii, te tényleg beszéltél Harryvel, Louis-val és Zayn-el?
7/21 anonim válasza:
De én szívesen várok, csak az érdekelne, hogy mit csináljak, csak simán küldjem el? És aztán vagy visszaírnak előbb-utóbb, vagy nem?
8/21 A kérdező kommentje:
de mondjuk én olyanra gondoltam hogy e-mailba kell a cimedet elküldeni, és küldenek egy aláírtkártyát, mint ugye nekem a Selena Gomezes... mert ez sokkal egyszerűbb
2012. jún. 27. 09:36
9/21 anonim válasza:
és melyik e-mail címre kell küldeni az e-mail címem? előre is köszi.
10/21 A kérdező kommentje:
lakcímet kell küldeni e-mailba nekik,és én is épp ezt kérdezem hogy az mi xD
2012. jún. 28. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!