Mi a véleményetek Robert Downey Junior-ról?
Figyelt kérdés
én például birom, a filmjeit is szeretem .ti?2012. máj. 29. 17:42
1/3 anonim válasza:
Nos nem tudok róla semmit, de a filmjei többségében alakított kataktere szimpatikus és jó szövegeket is kap.
2/3 anonim válasza:
Iszonyatosan jó színész. Például a Bosszúállókban jön ki ez talán a legjobban. Amikor leszáll Vasemberként a Stark torony tetejére, hogy páncélt váltson, de ott van Loki. Downey arcán látni lehet a rettegést. De a többi szerepében is első osztályú.
3/3 anonim válasza:
Jó színész!imádom!nagyon jó!a vasemberben is nagyon jól alakít minent!tényleg jó szövegeket kap,vannak jó beszólásai!nagyon birom!én már igazán mondjuk az új filmjét a vasember 3-at várom ami elméletileg 2013 májusában fog megjelenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!