Johnny Depp vagy Robert Downey Jr? (most kizárólag külső, nem tehetség)
2011. febr. 22. 13:18
1/34 anonim válasza:
figyu! jössz nekem itt a két kedvenc színészemmel és azt akarod ,hogy válaszoljak??XD gonoszvagy!!!
1.johhny<3
2.robert
3. [link]
Sorrendbe^^
Most boldog vagy?:P 16L
2/34 anonim válasza:
1.Johnny Depp
2.Robert Downey Jr
36/N
3/34 anonim válasza:
Nem olyan könnyű választani, de mivel Johnny örök szerelmem marad, ezért nálam ő a befutó. :P
21/L
4/34 anonim válasza:
kb 15 éve tartó szerelem, úgyhogy egyszerű választanom:
Johnny :)
25L
5/34 anonim válasza:
Erősítem a Johnny Depp "fan-klubot".:)
Imádom, amióta az első filmjét láttam.
23/L
6/34 A kérdező kommentje:
én is Depp mániás vagyok, már vagy 15-20 éve (34n), de most megzavarodtam:) nem mondom, hogy átvette a helyét, de ez Downey a Sherlockban és a Vasemberben.... hát mit mondjak... :) az uram folyamatosan azon röhög, hogy nyalom a tévéképernyőt, ha meglátom:)
2011. febr. 22. 16:04
7/34 anonim válasza:
háhhá, én is imádom mindkettőt, de talán ha rangsorolni kéne, nekem is Johnny áll az első helyen, vagyis inkább mikor melyik filmet nézem...:)
9/34 anonim válasza:
Johnny Depp :P
Hiába azért valljuk be (szerintem) jobban néz ki: D.14/L
10/34 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám,hogy egyik pasast sem zavarnám ki az ágyamból..Vagy mindkét pasassal örömmel összegyűrném a lepedőmet:)
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!