Fiúk/férfiak, ki a legszebb nő a világon? (a sztárok világában)
Figyelt kérdés
Most nem muszáj azt mondanod, h "a barátnőm", elhiszem, ha így gondolod:) de én olyan emberre gondoltam, akit mindenki ismer, pl színésznők, énekesek stb...! Ha tudsz, akkor képet is linkelj, de nem muszáj! Csak az érdekelne, hogy a pasiknak ki az "ideális nő".
Ja és elsősorban férfiakhoz szólna a kérdés, mivel az érdekelne, hogy az ő szemszögükből ki a legszebb;)
2009. jún. 29. 23:11
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Lanny Barbi Szeretem az ilyen tipusú lányokat akin van mit fogni nem csontkollekció bár mint személyt nem ismerem(élőben már láttam de természetéről nem tudok semmit).ja és Magyar leányzó :) [link]
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Jessica Alba [link] hihetetlenül szexi nő (legalábbis nekem )
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
nagyjából én is rájuk gondoltam, pedig lány vagyok:P
azért még szívesen várok még véleményeket;)
2009. jún. 30. 01:13
9/12 anonim válasza:
Eva Longoria és Tyra Banks a világ legszebb női! <33 bárcsak magyarok lennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!