Barbee vagy Bruno Mars? Őszintén.
Engem személyszerint mindkettő taszít.
Egyikük sztársága sem időtálló, ők csak a társadalom által éppen felkapott divatsztárok, amint leteszik a lantot rögrön a feledés homályába vesznek majd.
Köszönöm a válaszokat. Üzenném mindenkinek, hogy csak azért raktam ezt ki, mert bnőm imádja Barbeet, én viszont Marsot...de azon veszekedtünk, hogy melyik a jobb...
És ezt nem mindenkinek üzenem: azért sztárok, mert tehetségesek. Nem tudom, hogy ti hogy éreznétek magatokat (tisztelet a kivétel(ek) ) hogyha tehetségesek lennétek, de sokan utálnának titeket. Az nagyon gáz lenne, nem? Szal felejtsük már el azt, hogy mind a kettő egy szar. Jólvan, nem pont ezt mondja a többség, de sztem Marsnak van tehetsége. Tudom jó, hogy ez csak saját vélemény. De ne írkáljatok olyanokat, hogy egyik sem. Hogyha tudtok dönteni, akkor írjátok ki annak a nevét, nem érdekelnek a -Hú, mind a kettő egy szar, egyiksem!- fajta válaszok. Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszokat.! :)) Írjatok még.! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!