Van itt valakinek 30 seconds to Mars tetkója?
Egyelőre még nincs, de gondolkodok rajta, imádom őket :D Már azt is tudom, hogy milyen minta lesz, feltéve, ha rászánom magam, hogy a tűfóbiám ellenére felvarrassam :)
14/L
Teljesen felesleges egy tetoválás, szebb tőle nem leszel, nem fognak többen szeretni az miatt, és nem fog megváltozni tőle az életed.
Persze ha valaki tényleg akar tetoválást csináltasson, de ha még tűfóbiád is van nem is kéne ezen gondolkodni.
A tűfóbiával kapcsolatban igazad van, de a többiben nem értek egyet veled :D
Én nem azt várnám egy tetkótól, hogy megváltoztassa az életemet, jobb ember legyek:) csupán kifejezné a stílusomat, érzelmeimet. Persze alaposan meg kell gondolni ,hogy mit varrat magára az ember. Én sem tervezem 30 évesen a bazinagy triadokat takargatni az alkaromon, ha a munkahelyemen nem tolerálják a tetkókat :D
Úgy vagyok vele, hogy 18 éves koromra úgyis kialakul, mit akarok, a személyiségem, és bízom annyira magamban, hogy nem fogok egy olyan tetkóért pénzt kiadni, amit később megbánok. Addig meg rajzolgatok alkoholosfilccel. :D
Annak meg mi értelme, hogy kifejezd a stílusodat/érzelmeidet?
Akik ismernek tetoválás nélkül is tudják milyen vagy, akik meg nem ismernek azok kit érdekelnek?
Csak pár percig látod őket, és ráadásul ha nem valami feltűnő a tetoválás (mert mondjuk ruha eltakarja) akkor amúgy is felesleges.
Na de mindegy, eltértünk a témától, úgy is te tudod mit akarsz magadnak.
Nekem biztos lesz tetkóm. Igen nem lesz más tőle a személyiséged,de büszke lehetsz rá hogy mid van:) én azért csinálnáltatnék tetkót,mert nyilván amit magamra tetováltatok annak van valami jelentősége számomra.
Előző válaszolók,te szerintem a divattetkora gondoltok.Na az szerintem is hülyeség.Ha valaki tetoválást szeretne akkor annak akkor van értelme ha tudod mit szeretnék és nem azért,mert valakin megtetszett,hanem mert van jelentése számodra.
De kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!